RADIOACTIVE IN THE DARK.

 
Denna har jag suttit och gjort under juldagarna. Eftersom jag är ett stort Percy Jackson fan, så bestämde jag mig för att göra en video med min nya favoritlåt. Radioactive In the Dark. En mix mellan Radioactive och My songs know what you did in the dark. Skriv gärna vad ni tycker om den, och se den gärna i HD!
 
Förresten, GOTT NYTT ÅR på er! Make the best out of it. 2014, here we come. 

THESE STREETS.

 
Spelas om och om igen här i huset.
 
Jag hade för övrigt en underbar jul. Hoppas att ni också hade det. Trevligt sällskap med mycket skratt, och jag måste säga att det var en av mina bästa jular. Särskilt på julklappsfronten. Mer om det får ni reda på framöver. 
Jag hoppas att ni hade en lika god jul som jag hade, och jag vill önska er en god fortsättning!

CHRISTMAS EVE.

 
Denna fick jag imorse som en morgonklapp. En mössa av Canada Snow. Jag förväntade mig inte alls att få den så gissa hur glad jag blev! Nu ska vi snart äta, och sedan blir det Kalle. Därefter blir det först klapputdelning och sedan julklappsspelet. 
Ni får alla ha en riktigt god jul!

TIDIG JULKLAPP.

 
Dessa två finisar är beställda nu. Skalet till vänster köpte jag själv, och det till höger köpte jag och min syster tillsammans eftersom vi båda ville ha det. Så nu är det bara att vänta tills de kommer. 
Idag är det lillejulafton. Dan före doppare dan. Det är helt insane att det är julafton imorgon.

TWO DAYS.

 
Bara två dagar till jul. Två dagar. Det är ingenting. Det känns verkligen inte som att det är jul redan. Men längtar gör jag. Idag är det ingen vanlig dag, för det är min systers födelsedag. Fjorton bast, bara ett år kvar innan hon slipper cykelhjälm. Tänk vad tiden går fort. Hon fick en ny mobil, en Samsung S3, en likadan som jag och pappa har. Så nu ska vi sitta och jämföra och skicka bilder och spela spel, sådant vi inte kunde göra när hon hade sin iPhone. 
Imorgon kommer våra kusiner på besök, och de stannar hos oss nu över juldagarna. Hoppas att alla får en trevlig jul, och glöm inte att se Kalle Anka klockan tre. Kult ju.

BAD BLOOD.


FREE AT LAST.

 
Så härligt med jullov. Nu blir det ett par stressfria veckor med dagar av vila och bara sådant som man själv vill. 

THINGS WE LOST IN THE FIRE.


SUGAR CUBE?

 
Den här människan alltså.

GENOM DINA ÖGON.

 
Jag började läsa Genom dina ögon i söndags efter att ha sett filmen The Host för andra gången. Filmen har jag egentligen inte gillat, men eftersom Jake Abel är med i den kunde jag inte motstå att se den en gång till. Efter filmen ville jag ge boken en chans för att se om den var bättre. Såklart den var. Nu, idag, har jag läst ut boken på sina 600 sidor. Den var helt otrolig. Ingenting som filmen. Så om ni faktiskt gillade filmen så kommer ni garanterat gilla boken. Fast nu i efterhand tycker jag att det är lite synd att jag läser så fort eftersom jag hade velat ha mer av den. Ska tänka på det till nästa gång. 

DUSTY.


SMÅ GODINGAR.

 
Äntligen har mina lurar kommit i brevlådan! Som jag har längtat. De är sjukt bra, och man kan ha det hur högt som helst utan att någon annan hör. Även riktigt bra ljud i dem för mig som gillar lite bas.
Sedan gick jag även och köpte mig ett gummitangentbord till min mac. En kompis hade ett och efter att jag såg det måste jag bara ha ett. Nu ska man bara vänja sig vid att skriva med det på, vilket är ganska svårt faktiskt.
Mamma hade även köpt en chokladkalender till mig eftersom jag missade att det var den första december. Så nu ska jag komma ifatt med mitt chokladätande. Räkna inte ut mig!
 
Jag såg även att jag hade vunnit 2-5 pris i en bloggtävling som jag varit med i. Jättekul! Jag vann 100 kr presentkort på Canvas of Sweden där jag kan printa ut mina bilder på en canvas tavla. En riktigt lyckad måndag om man säger så.

KRYDDOR.

 
Nikon D3200 | Tamron SP AF 90 mm f/2.8 di macro

LET IT SNOW.

 
Let it snow, let is snow, let it snow. Äntligen är snön här. Tycker att det är så mysigt i små mängder. Inte snöstormar. 
Senare idag ska jag till Astrid för att ha Game of Thrones marathon. Ska bli kul, för jag har glömt ganska mycket från de första säsongerna. Men innan dess ska mormor och farmor komma för att fira mig och min syster. 
Ha en trevlig helg! 

BASKETKORG.