EVERYTHING HAPPENS FOR A REASON.

 
Jag har haft en mycket händelserik lördag idag. I förmiddags åkte vi till Bo Ohlsson som tröst för att det inte blev något Ikea, och jag körde. Inga motorstopp eller något annat farligt. Sedan skulle mamma på middag hos en kompis, så jag och min syster blev bjudna på kinamat av pappi. Gott!
Vi fick även varsin lyckokaka som vi öppnade. Spännande då jag aldrig har ätit en sådan förr. Jag har bara sett såna i filmer haha. 
Prepare for a sudden needed and happy change in plans. Undrar vad det kan betyda?

WINTER IS COMING.

        
        
        
 
Det blev inget IKEA idag. Både mamma och min syster är sjuka. Blä för dem. Så nu sitter jag på mitt rum och gör mina läxor som en tyst protest. Rebellisk är bara mitt förnamn.

RIGHT NOW.

 
En av min favoriter på One Directions nya album Midnight Memories. Jag har gillat deras låtar ett tag nu, men efter detta albumet måste jag säga att jag älskar dem ännu mer. Det är så vuxet och mer rock, och inte så mycket pojkband. Jag var och såg de i Stockholm i våras, och det var helt fantastiskt. Ännu mer otroligt är det att jag ska se dem ännu en gång i Köpenhamn 2014. 
Lyssna nu!
 
Senare idag ska jag till IKEA. Som jag har längtat. Jag tror inte jag har varit där på minst ett år. Men jag ska försöka hålla i plånboken, det är ju snart jul. Men kul ska det bli och vi ska inte bryta traditionen. Att äta köttbullar. 

JULELJUS I GRANEN.


PIPPI LÅNGSTRUMP.

 
Detta skulle egentligen varit mitt bidrag till julmarknaden vi har på skolan, men jag blev inte riktigt helt nöjd. Istället tog jag en annan som ni får se under veckan.
 
Dagen har varit ganska händelselös, men jag var på biblioteket idag och lånade hem en goding. Percy Jackson. Jag har länge gillat filmen, och när nu tvåan kom på bio i höstas satt jag beredd på premiären. Filmerna är otroligt bra, så jag tänkte ge böckerna en chans nu.

URBAN STYLE.


AS THE TIME FLIES BY.

 
Helgen har varit mycket slapp med filmtittande och lite städande. Jag förstår inte varför man känner sig som mest kreativ en söndagseftermiddag. 
Igår var familjen och åt hos pappas arbetskamrat och hans familj. Jättemysigt var det. Deras barn är helt underbara. 
Nu blir det nya tag för en ny vecka. Med ett prov i veckan och flera läxor som måste göras är jag inte helt pepp, men jag intalar mig själv att allt ska bli bra.
Idag är det även tio enstaka dagar kvar till jag blir sjutton. Som jag har längtat. Ett helt år äldre, och ett närmre arton. Tiden går alldeles för fort.

SNART ÄR JULEN HÄR.

Nikon D3200 | 18 - 55 mm - f/3.5-5.6 G Nikon AF-S DX VR
 
Förra årets julbild. En månad kvar.

CATCHING FIRE.

 
Riktigt taggad för ikväll. Då är det äntligen dags för The Hunger Games: Catching Fire. Som jag har längtat. Jag kan inte riktigt förstå att jag ska se den, jag älskade boken och nu är filmen äntligen här.
Är det någon som ska se den idag?

COUNTING STARS.

 
Nya favoritlåten.

THE CAPITOL.


KARLSKRONA.

 
Detta är en liten sammanfattning av mina senaste dagar. De tre första bilderna är från Arkad. Arbetsmässan som vår skola var med och dokumenterade. Jag fick uppgiften att fotografera CV fotografier, vilket var mycket lärorikt. Så nu har jag ungefär 50 bilder att gå igenom och redigera och sedan skicka iväg dem. Jobbigt, men det måste göras.
 
De andra tre bilderna är ifrån helgen. I fredags direkt efter skolan tog jag och min syster tåget till Eslöv där vi sedan åkte bil med min moster och hennes man till Lyckeby i Blekinge. Så där har jag befunnit mig hela helgen eftersom vi blev ditbjudna av våra kusiner. Vi har haft det jättetrevligt, och jag tycker att helgen har gått alldeles för fort.
 
Hur har eran helg varit?

JOHNNY BULLS.

 
Åh vad jag gillar dessa skorna! Jag hade köpt de om de hade varit fodrade, så hade man även kunnat haft de på vintern. Men man kan fortfarande använda de på hösten och våren.
Här kan du hitta dem.

NEW CHRISTMAS.

 
Detta är min nyinköpta jultopp. Direkt när jag såg den så blev jag kär. Älskar ryggen, och om det blir kallt kan man bara ta på sig en kofta. Love it.

WAKE ME UP.

 
Älskar denna låt. Det är en cover av IM5 vilka jag aldrig hört talas om innan, men låten är mycket bra. De har blandat två av mina favoritlåtar, så det börjar redan bra. Story of my life av One Direction och Wake me up av Avicii. Mycket bra!
 
Dagen började med att jag försov mig ganska rejält. Klockan ringde halv sju som vanligt, men jag somnade om och vaknade inte förrän tjugo i åtta. Stressigt. Men jag hann som tur var. Så nu är jag jättetrött och funderar på om jag ska vila eller inte. 
 
Imorgon ska jag till Lund på en mässa. Arkad. Där ska vi stå och promota vår skola, och jag har hand om CV-fotograferingen. Ska faktiskt bli kul, men jag är ganska nervös. Tänk om kamerorna och blixtrarna krånglar? Men nu ska jag inte tänka så, allt kommer att gå bra. Önska mig lycka till.