AS THE SUN COMES FORWARD.

 
Ännu en bild från i lördags. Vilket härligt väder det är idag! I södra skåne skiner solen och det är ungefär fjorton grader varmt ute. Fast det känns som om det redan är sommar. Man blir så lycklig av sådant här fint väder, och vårkänslorna kommer fram.
Idag hade vi nationellt prov i engelska, muntligt. Det gick helt okej, men kunde definitivt gått bättre. Undrar ibland om jag ställer högre krav på mig själv, än vad läraren gör.
 
Funderar även starkt på om jag ska göra ett litet inlägg hur jag redigerar mina vardagsbilder. Skriv gärna om det låter intressant, och hur ni vill ha det. Inlägg med bilder o.s.v.

SPRING IS COMING.

 
Igår var vi och firade morfar på hans födelsedag. Det var sådant härligt väder och man ville bara ut och ta in solens strålar. Just på grund av solen fick jag motljusbilder, vilket är ganska svårt att ta, men fina blir dem.
 
Idag har vi varit och tittat på en ny bil, en renault. Jag hoppas att det blir en ny snart, eftersom vår nuvarande är ganska daterad. Nu sitter jag och försöker skriva en uppsats till imorgon. Älskar att jag alltid skjuter upp stora inlämningar till den sista dagen. Tummen upp för det.

COLOURLESS.

 
Tre bilder som jag även tog igår, på Hallamölla. Trädbarken tyckte jag var speciell, och hur den blev på bild var helt fantastisk. Jag gillar speciellt den sista bilden på träden, för den ger en sådan kuslig känsla. 

WHERE THE WATER FALLS.

 
Detta var första gången för mig att fotografera vattenfall. Det var riktigt roligt, och jag blev jättenöjd med resultaten. I början var det svårt att få till inställningarna rätt eftersom det var ljust ute, men det funkade bra till slut. Vattenfallen är vid Hallamölla, vilket ligger ungefär en timme ifrån vart jag bor. 
Vad tycker ni, och finns det något jag borde tänka på nästa gång?

MORE THAN BERLUSCONI.

 
Denna godingen köpte jag hem idag. En ny smoothie med smak av mango och apelsin. Skämtet på framsidan är av min humor, vilket var en av de största anledningar till att jag köpte den. 
 
Idag har jag jobbat efter skolan, vilket jag först inte var så pigg på. Jag var verkligen trött i skolan, men på något sätt så hittade jag nya krafter. Nu ska vi se på Harry Potter och mysa, hoppas att ni har en trevlig helg!

A HINT OF SPRING.

 
Jag blir så glad när jag tänker på hur lite det är kvar av vinterhalvåret. Idag är det vårdagsjämning och det symboliserar verkligen att det är slut med det kalla nu. Det är istället dags för blommor som knoppar och solen som skiner, vilket den gjorde idag. Äntligen är det vår.
 
Jag vill även be er om en tjänst. Jag behöver bloggar att läsa! Intressanta bloggar där man kan ta in en massa inspiration, både om foto och livet. Så om ni har något bra tips, kommentera gärna.
 
Kolla gärna in min flickr där jag lägger upp en massa bilder. Länk finns i menyn.

IN THE JUNGLE OF TATTOOS.

 
Jag blir så sugen att tatuera mig när jag ser dessa bilder. Alla har sin egen charm, och jag har väldigt svårt att bestämma mig. Jag har i och för sig lång tid kvar tills december då jag blir arton, men det är ändå bra att redan börja tänka. Man ska ju ändå ha den hela livet.
 
Det jag har tänkt mest på som jag nästan är säker på är mitt namn på hebreiska på överarmens muskel. Triceps tror jag den heter. Då ska det se ut något såhär, אמנדה. Eftersom mitt namn är hebreiskt, ville jag ha ursprunget.
Sedan har jag även tänkt mycket på deathly hallows märket från Harry Potter. Jag älskar symbolen, och vad den symboliserar.
 
De andra bilderna kom jag över idag, och det gör bara mitt val ännu svårare. Jag absolut älskade tatueringen på ordet adventure och kom genast att tänka på hur bra den representerar mig. Den är enkel och stilren, men fär ändå fram sitt budskap.
Har ni någon tatuering, och har ni i så fall något tips?
 

HIGH LIGHT AND LOW LIGHT.


ONE REPUBLIC.

 
Såhär såg det alltså ut på OneRepublics konsert i Köpenhamn. Den var helt underbar. Resultatet av att stå och trängas med folkmassan var att man bara var några meter ifrån scenen. Helt otroligt vilken känsla det var. Trycket i lokalen var fantastiskt, och jag fick rysningar när alla sjöng med. Vilken skillnad från när jag var på One Directions konsert förra året. Då hörde man knappt vad de sjöng för att alla skrek. Detta gillade jag mycket mer. Vi hörde dem skämta, prata och skratta. Höjdpunkten var avslutet då konfetti sköts upp ifrån alla håll och kanter.
 
Men dagen var tyvärr inte perfekt. Den började med att vi fick böta 1000 kr på tåget från Malmö till Köpenhamn eftersom vi hade beställt barnbiljett, vilket vi inte fick. Härlig start på dagen. Sedan på konserten så kastade de ut ett plektrum i publiken, vilket jag inte först fattade eftersom jag var helt uppslukad. Men när jag väl förstod så såg jag att det låg några centimeter framför min fot, och precis när jag skulle ta det så snappade en dansk upp det framför mig. Som tur var så trampade jag lite extra hårt på hennes fingrar, vilket gjorde att jag mådde lite bättre.
 
Allt som allt var dagen sagolik, och trots allt, hade jag inte velat ändra någonting!

BOKAD RESA TILL MEDELHAVET.

 
Nu har vi äntligen bokat en resa till Grekland! Vi ska åka till ön Kos som ligger nära Turkiets kust, och vara där i åtta dagar. Så härligt att få resa igen, jag bara älskar att komma ifrån Sverige, och få uppleva andra kulturer. 
 
Igår var jag och såg på OneRepublic och det var helt underbart! Stämningen var fantastisk och jag hade en underbar kväll. Bilder kommer läggas upp så småningom, förmodligen redan imorgon. 

BLUE MOUNTAINS.

 
Just nu har jag suttit och redigerat om lite bilder från min Australien resaförra året. Jag valde mina tre favoriter från Blue Mountains, då jag bara älskar landskapet. Om ni håller över bilderna kan ni se hur de ser ut oredigerade.
 
Imorgon är det dags. Bam. Baam. Baaam. ONEREPUBLIC är i Köpenhamn och jag har biljetter! Så taggad jag är. Fick även nyss reda på att jag ska arbeta på fredag. Härligt! 

YOUR SOUL AND BODY.

 

SICK AND TIRED.
Ledsen att jag inte har uppdaterat i veckan, men jag har åkt på en sorts influensa. Det enda jag har gjort är glott tv och beklagat mig för mamma. Min kropp känns som om den har blivit påkörd av en ångvält, flera gånger om, och min hals är så svullen att jag knappt kan prata. Det var ganska längesedan jag var såhär sjuk, men jag ska utstå det! Typiskt också att det är konsert nästa vecka. Bara jag blir frisk innan dess.