DEN GRÖNA PARKEN.

 
Darling Harbour, Sydney.

THOR: THE DARK WORLD

Tack Fanny för en underbar kväll!
 
Ligger nu i sängen och ska sova, men kan inte sluta tänka på filmen. Vi var ju och såg Thor: The Dark World idag, och jag kan helt ärligt säga att det var en av de fucking bästa filmerna jag någonsin sett. Inte nog med det så får man ju även se Chris Hemsworth utan tröja ett tag. Den scenen gillade jag. 
Se den nu. 

SIMRISHAMN

 
Jag är just nu i Simrishamn efter att ha övernattat hos en kompis. Så roligt vi har haft, vi har spelat spel och tittat på film hela natten medan vi hört regnet smattra på fönsterna. 
Ikväll ska jag och Fanny se Thor: The Dark World på bio. Så taggad!

VATTENDROPPAR

 
Det jag älskar med hösten är alla fina löv som trillar ner. Färgerna är helt underbara, och precis efter det har regnat så bildas så fina vattendroppar. Jag älskar det.

I STADENS HJÄRTA.

 
Downtown Sydney.

LYCKLIG NU.

Bild lånad från google.se   Fast jag önskar att jag hade tagit den.
 
Åhh, jag är nog världens lyckligaste människa idag. Jag har följt serien Grimm sedan början, och nu i lördags sändes första avsnittet på säsong tre i USA. Men till min besvikelse fanns det inte tillgängligt i Sverige. (En anledning att flytta utomlands.) 
Men igårkväll.. hittade min kära syster äntligen avsnittet tillgängligt. Fast då buffrade avsnittet såå långsamt. Så nu har det stått och laddat heela natten, så nu äntligen ska vi få se den spännande fortsättningen.
I'm really happy right now.

HIGH DYNAMIC RANGE.

 
Tabarca, Spanien. 2012.

LET'S GO TO THE BEACH.

 
Coogee Beach, Sydney.

TIMMAR AV SLIT.

 
Jag har nu suttit i flera timmar med att försöka göra om min design på bloggen. Vilket slit alltså! Inget funkar som det ska, och jag förstår mig knappt på alla html-koder som finns. Till slut fick jag till den, men det finns fortfarande några fel. Men jag är hyfsat nöjd nu.

DÄR PALMERNA BOR.

Ta mig tillbaka.

PÅ KVÄLLSKVISTEN.

 
Vad är ett bättre alternativ än detta? Inget, eftersom den här serien är så himla spännande. Jag började se den precis när den kom ut för ungefär tre år sedan, men jag började sluta se den av någon obetydlig anledning. Så jag tyckte att det var dags att börja se den igen. Jag har mycket att ta igen, tre säsonger med den fjärde på gång. Puh, vilken tur att den är bra.
Vill ni ha ett tips? Se den, ni kommer inte att ångra er. Bara om ni inte tål blod, våld och annat äckligt. (vilket jag älskar, hehe)
Vilka serier följer ni? 


BERRIES.

 

LEAVES OF NATURE.

 

JAG GÅNGER TUSEN.

 
Nu är det äntligen höstlov! Som jag har längtat. Med biobesök och Halloweenfest blir det ett späckat lov! Nu blir det läxa, som vanligt, så slipper jag det på vårat härliga höstlov!
Har ni också höstlov nu?

RED ROSES.