flickan bakom masken.


salsa tequila.


havets mystik.

 
Denna kväll var magisk när dessa bilder togs. Solen var på väg ner och den speglade sig i vattnet. Detta var när vattnet inte gick att bada i, eftersom det både fanns tång och det fortfarande var kallt. Annars har vattnet varit otroligt varmt i sommar. Tjugofem grader var det som mest under en vecka och det var nästan för varmt. Man vill ju ha något att svalka sig i.
   Jag märkte även i somras att jag badade mycket mer än vad jag brukar göra. Förra året badade jag bara två gånger i Sverige, medan jag har badat många fler gånger i år. Det kanske finns ett vattendjur djupt inom mig ändå. Mot all förmodan.

inuti min kamera.

 
Jag gick igenom lite gamla bilder som jag tagit i somras, men som jag inte fått något tillfälle att lägga ut. Dessa två är några av dem, då en vikingabåt låg i hamnen. Den var trettio meter lång, och den hade redan seglat långt. 
Färgerna älskade jag speciellt eftersom det samtidigt var solnedgång. 
Säg gärna vad ni tycker!

scottish highland whisky.

 
Såklart så vill jag visa er min nya fina bordsklocka som jag köpte för ett par veckor sedan. Fastän jag inte använder en väckarklocka så tyckte jag att jag ändå behövde en klocka på mitt nattduksbord, och den passade så bra där. 
   Vädret här är mycket omväxlande så man får klä sig efter det värsta. Jag gillar inte att värmen är borta, så jag får snällt vänta tills det bär iväg i september. Bara sjutton dagar kvar tills jag ligger och gottar mig i värmen. Åh, nu kan jag inte sluta längta.

trip to malmoe.

 
Som sagt var vi i Malmö idag för att bowla. Det gick ganska bra och sedan gick vi mot v.e.s.p.a och åt lunch. Det var en italiensk restaurang, så jag beställde pasta med köttfärssås. 
Innan vi skulle hem vandrade vi runt på stan då jag även fick hem en ny välbehövd väska.

roads untraveled.

 
Jag bytar favoritlåt som jag bytar kläder, men denna är något av det extra. Jag hörde den först när jag såg Need for Speed. Den är bara helt underbar.

första veckan, check.

 
Första skolveckan är nästan avklarad, och jag tycker att det ska blir ganska skönt att komma in i rutinerna igen. Det är ganska tråkigt med vädret, men förhoppningsvis blir det bättre.
Imorgon ska vi åka till Malmö för att bowla, sedan ska vi till Malmöfestivalen. Taggad till max, sedan är det helg.
 
Vi fick även våra datorer igen, wihi! Nu är mitt liv komplett igen.

summer nights.