LITTLE LION MAN.

 
Är absolut kär i denna låten. Den är helt underbar. 

Dagen är fylld med läxgöra och sådant tråkigt, men det måste göras. Jag har börjat se om serien Chuck igen med min syster eftersom vi inte har sett färdigt den. Jag hade glömt hur bra den är. Måndagarna är nu fyllda med The Walking Dead och tisdagarna med Teen Wolf. En härlig start på veckan.

STREET.

 
Jag tog även dessa från min promenad i förrgår. Gillar speciellt den på trafikljuset eftersom det inte var meningen att ta den. Det gillar jag mest med att fotografera. Det blir alltid de spontana bilderna som blir bäst.

GÅRDAGENS PROMENAD.

 
Eftersom det var så vackert väder igår bestämde jag, mamma och mormor oss för att gå ut på en promenad i värmen. Vilken lycka att få äntligen använda sina converse igen, och gissa hur förvånad glad jag blev när jag fick ändra om inställningarna på min kamera. Jag kan inte minnas sista gången jag använde mig av en sådan hög slutartid. På vägen fotade jag det vackra Ystad, och träffade på ett litet kryp också. 
 
Jag har förresten haft ett mycket bra lov. Det bestod mest av jobb från måndag till fredag, och helgen blev slapp eftersom jag var utmattad. Hoppas att ni har haft ett bra sportlov!

BLUE AS OCEAN.

 
Ja, det är mitt öga. Ja, jag har inget smink. Kände för att testa macroobjektivets gränser. Jag hade nog kunnat komma lite närmre, men det var svårt att göra det när det var så dåligt ljus. Blev ganska nöjd med den och jag älskar hur den blev i panorama.
 
Idag är det alla hjärtans dag. Jag ska till Astrid med Frida och så ska vi tre ha Game of Thrones marathon och äta gott. En perfekt dag med andra ord.

MUSIC ADDICTION.

 
Dessa spelas konstant nu. Speciellt den sista. Älskar den.
 
Katy Perry - Dark Horse
A Great Big World - Say Something
Klingande - Jubel
Jason Derulo - Trumpets
John Newman - Love Me Again
Capital Cities - Safe And Sound
John Legend - All of Me

ENERGY.

 
För några veckor sedan fick vi uppgiften att fotografera energi. Detta blev då mitt resultat. Den första symboliserar energi på grund av just den mysiga känslan man får när man sätter sig i ett mörkt rum med bara en lampa, och ska läsa en bra bok och dricka en kopp te. Den andra symboliserar en familj som ser på tv. Men eftersom jag är som jag är, ville jag göra något speciellt, därför blev det på just en dockfamilj. Skriv gärna vad ni tycker!

BLOMMOR OCH BLAD.


DAGEN FÖRE IDAG.

 
Igår var jag alltså i Malmö på vår lediga dag. Vi åkte dit på grund av en mässa om utlandsstudier. Det var mycket intressant, så nu blir det mycket funderande. Efter gick vi till triangeln och köpte spel, som jag och pappa spelade till midnatt. Kan vara den största orsaken till varför jag försov mig imorse. Ordentligt. 
Sedan gick vi och åt på Jensens, vilket var min första gång. Definitivt inte den sista eftersom jag bara ville ha mer av allt hela tiden. Whiskeysås = Heaven. 

MY OTHER HALF.

 
Nu är jag riktigt trött efter en hel dag av ingenting. Men bättre mår jag.
Imorgon ska jag och Astrid till en mässa i Malmö där de pratar om utlandsstudier. Det ska bli intressant. Efteråt ska vi till triangeln och äta gott.
Godnatt! ❤

FLOWER POWER

 
Gissa vad glad jag blev när solen tittade fram när jag vaknade. Nu är det inte lång väntan till våren och värmen.

THE OLD DAYS.

 
Idag är jag hemma från skolan, jag mår verkligen inte bra. Så nu ska jag somna om och försöka bli frisk igen.
Jag har verkligen inte haft någon som helst inspiration att fotografera i kylan, men nu när det börjar bli varmare kommer det sakta men säkert tillbaka. Förvänta er många blombilder nu till våren.

THE BAD TOUCH.