sunset over the hills.

 
Fler bilder från i torsdags.

colors.

 
Denna spelas nu konstant. Helt underbar.

Idag har det shoppats för min del. Jag har köpt två små vita hyllor till min tomma vägg över sängen, där jag kan ha en massa saker som inte fick plats innan. Jag blev riktigt nöjd, och bilder kommer komma upp ikväll.

solnedgång över stenarna.

 
Detta är bilder från i torsdags då jag åkte till Ales stenar i solnedgången. Jag blev otroligt nöjd med bilderna så imorgon ska jag köpa ramar för att sätta upp de på rummet.

castle of glass.


båtar i mängder.

 
Jag märkte att jag totalt glömt bort att visa er denna bilden från förra veckan. Det var en sådan fin solnedgång som speglade sig i molnen på himlen, så jag var bara tvungen att få med det på bild.
Både denna och förra veckan har jag bara jobbat, så det har varit svårt att ta ut kameran. Men ikväll ska vi ut och jaga ännu en vacker solnedgång i Kåseberga, så vi får se hur det blir.
 
Imorgon bär det av till Karlskrona till våra kusiner. Helgen blir då fylld av trevligheter, skratt och mycket fotboll då det är både bronsmatch och final. Tyskland är det lag jag hejat på från början (även England och Spanien, men det är inte värt att nämnas) så det är dem som ska vinna.
Hoppas att ni får en underbar helg!

capture the moment.

 
Detta är då vår nyinköpta bil. En orange Renault Captur. Den är otroligt skön att köra och en riktig uppgradering från vår förra. Jag ser framemot övningskörningen nu.