midsommar.

 
Ett fåtal bilder från midsommmar.
Igår var jag och såg The Fault in our Stars på bio. Utan att berätta vad som händer är den definitivt den mest underbara film jag någonsin sett. Det är en riktigt feelgood film, och jag kunde inte hjälpa att tårarna kom mot slutet. Om ni inte har sett eller läst den är det ett måste.
 
Idag blir det att måla min byrå då det blev ett spontant projekt igår. Då slipade jag den smått för att färgen skulle fästa, och nu är det alltså dags för att måla. Jag kommer att visa bilder när den är klar eftersom den inte bara ska målas, utan det blir även något mer. En liten överaskning. 

händelser i veckan.

I tisdags var vi som sagt på konsert i Köpenhamn och såg One Direction. Det var den andra gången jag såg dem, men vilken upplevelse! Vi kom relativt nära och såg riktigt bra när vi inte hade någon lång framför oss.Sedan kom kusinerna igår då vi firade midsommar. Det var mycket trevligt och vi fick ett riktigt svenskt midsommar väder.

blommor i trädgården.


Mycket färger i dessa bilderna. De togs i lördags på kolonin. Det var så mycket som hade slagit ut och det var så vackert.

lovets första helg.

 
Så skönt med lov. Äntligen kan man sova länge kombinerat med sena kvällar. Idag har vi varit ute på kolonin och målat eftersom vi ska fira midsommar där nästa vecka. Väggarna ska målas både på insidan och utsidan, så vi får se om vi hinner. Där tog jag lite bilder, och filmade även som jag får göra något med när jag får tillbaka min Mac i augusti.
 
På tisdag ska jag alltså på konsert i Köpenhamn, One Direction. Jag såg dem förra året i Stockholm och nu är det dags igen. Taggad är man, men jag vet inte om jag tar med kameran eftersom vi har ståplatser.
Ser man någon där?

piece of mind.

 
Denna spelas just nu för fullt. Hörde den först i ett Supernatural avsnitt, och nu är jag fast. 

Igår var det alltså dags för sommaravslutning. Det har varit väl behövt med sommarlov, och vädret kan man inte klaga på. Idag gick vi ut och tittade på alla studenter när de gick ut. Om bara ett år är det min tur, vilket jag längtar enormt mycket efter. 
Grattis till alla studenter där ute, och lycka till i framtiden!

purple flowers.

 

karuseller och sådant.

 
Fler bilder från sist.
Imorgon ska jag till Tosselilla då det är barnens dag. Efter det är det utspark för treorna som jag ser framemot. Så en full helg blir det.

a free day and rain.

 
Vad skönt det har varit att vara ledig idag. Imorgon blir det volleyboll och brännboll då vi har hälsodagar, så det kommer att bli en rolig dag.
Jag har även läst ut The Fault in our Stars idag. Fastän om jag visste hur den skulle jag sluta blev jag verkligen berörd. Boken var mycket bra och jag längtar tills jag ska se filmen.
Nu blir det snart mat, kycklinggryta, och sedan blir det förmodligen ett par avsnitt av Supernatural.

the universe of harry potter.

 
Jag blir så inspirerad när jag ser sådana bilder. De är tagna från tumblr.
Nu sitter jag och rensar min dator, vilket är lättare sagt än gjort. Jag har runt femtusen bilder att gå igenom, och många av dem finns det kopior av, så mitt jobb är att hitta dem. Vilken härlig dag.